Automate your Marketing
with Womplify




 
azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Jan-2009 04:02 Email | Share | | Bookmark
Muncul azmieibra 2009.

Assalamualaikum semua...
setelah berhempas pulas untuk memuaskan hati semua kawan kawan dan jugak pelanggan pelanggan azmieibra.. maka muncul la satu lagi alam azmieibra untuk tahun ini...

Ucapan jutaan terima kasih kepada yang memberi sokongan padu pada azmieibra selama ini... Di samping itu, ini adalah langkah azmieibra untuk maju setapak lagi di dalam bidang photography.

Mulai saat dan tika ini... silalah lawati http://www.azmieibra.com untuk melihat hasil hasil azmieibra.

Dengan ini, azmieibra membuat pengumuman iaitu azmieibra tidak lagi akan update di dalam fotopages ini. Anda semua boleh terus ke website saya



azmieibra photography.
019 5050987.


Wednesday, 14-Jan-2009 13:03 Email | Share | | Bookmark
Penghijrahan ke alam baru.

Assalamualaikum semua.
Di sini azmieibra photography tidak akan update apa saja di dalam fotopages. Ini adalah untuk menunjukkan betapa benci dgn israel. Marilah kita sama sama boikot fotopages.



Kepada bakal pelanggan pelanggan azmieibra photography dan juga kepada semua kawan kawan, sahabat handai dan juga bekas pelanggan pelanggan azmieibra photography, diharap sabarlah menunggu kemunculan alam baru azmieibra photography.






Monday, 12-Jan-2009 00:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan (Kamarul & Huzaimah).

Pengantin :- Kamarul dan Huzaimah
Tempat :- Taman Kenari, Kulim, Kedah.
Tarikh :- 21hb Dec 2008

Outdoor Session.












Monday, 5-Jan-2009 12:11 Email | Share | | Bookmark
Editting.

Dok pulun dok edit gambar kawin je.. sampai sakit kepala... stop jap...nak release... sambil2 tu jumpa gambar time kat Miri, Sarawak... apa lagi...hentam je ler edit apa pun aku sendiri pun tak tahu.....







Friday, 2-Jan-2009 02:52 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan (Wen & Lipu).

Pengantin :- Wen dan Lipu
Tempat :- Rh. Anai ak Gut, Sungai Bok, 98000 Tinjar, Baram, Sarawak..
Tarikh :- 6hb Dec 2008

terlebih saya minta maaf sbb agak lewat upload wedding session untuk pasangan ini...
dan saya mengucapkan jutaan terimah kasih kepada pengantin dari sarawak ini kerana memberi penuh kepercayaan untuk mengabadikan perkahwinan mereka... dari jauh saya datang dan saya telah cuba sedaya upaya untuk menjadikan album perkahwinan mereka dapat memuaskan hati kedua dua pengantin...

















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net