azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Jun-2008 23:34 Email | Share | | Bookmark
Nikon D60 Photography Workshop di Penang.

Aku telah berjaya menamatkan workshop ni... serba sedikit untuk tatapan kawan kawan semua...



Antara model yg diundang untuk kami semua "shoot" selepas workshop tamat.






Monday, 9-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Blk kampung.

hari nie aku blk kg mertua aku sbb mak mertua aku dah 1 bln dok kat hospital dah.. kencing manis le katakan...

sblm tu singgah kg aku dulu sbb nak pick up mak n ayah aku... so sementara dok tggu depa siap aku "tembak" le dulu apa yg patut...



lepaih tu baru blk umah mertua kat kangar.... terus pi hospital la...

ni dia kaki mertua aku... kira tinggal ibu jari kaki je.. yg lain semua dah dipotong... tapi ambik guna camera phone....


Sunday, 8-Jun-2008 23:30 Email | Share | | Bookmark
Overtime yg memboringkan.

Mlm nie aku buat OT (kira overtime le tu..bukan off topic tau)... mmg memboringkan.. dah la wife n twin aku blk kampung.. buat keje pun boring je... ngadap pc je.. apa lagi..layan forum je le...

igtkan twin aku sama...


Saturday, 7-Jun-2008 19:33 Email | Share | | Bookmark
Auto Show.

Ptg tadi sempat gak aku bertandang ke Auto City... apa lagi menembak le semua jenis keta yg ada tang tu... cuma tak best sbb hujan je.. sambil pegang payung sambil menembak... dah la keje mlm... bgn awal pi terus.. lps tu baru pi keje. nasib baik sempat masuk tmpt keje..

aku pun try gak la tunjuk keta aku...

bersama kawan ku...






keta lama pun ada...nak jual tu. murah je.. RM65000...



la...nie keta sape plak nie??? standard je... tapi ramai gak org mai tgk keta nie... he..he...

ni la xtvt time show tu...





Sunday, 1-Jun-2008 22:50 Email | Share | | Bookmark
Kuala Sala's Wedding.

 
 
 
View all 7 photos...
Ni kat kuala sala.. tau ke tmpt tu?? dkt dgn kota sarang semut.. dekat dgn alor setar.. dkt dgn kedah.. he..he... kira nie dkt2 kampung aku gak nie.. biasa la.. aku nie org kampung actually....





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net