azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 31-May-2008 23:30 Email | Share | | Bookmark
Sambungan wedding Bandar Perda.

 
 
 
View all 9 photos...
Ni kira umah pengantin lelaki plak kt tmn inang (mergong). yg kt bandar perda tu umah pengantin perempuan...




Friday, 23-May-2008 23:48 Email | Share | | Bookmark
Wedding kt bandar perda.

 
 
 
View all 6 photos...
Ni kira aku just follow sham deelapena saja.. kira sham yg banyak dok ajaq aku ari tu.. so ada le serba sedikit gambaq yg aku leh share.. kalau sapa sapa nak komen tu..di persilakan la... aku nak sgt komen hampa semua... for my improvement la org kata...




Friday, 23-May-2008 23:33 Email | Share | | Bookmark
Final karaoke di Key's Seberang Jaya.

Hari nie aku dgn Cruezz azzad pi Clip N Snap. Apa lagi, aku sambaq speedlite la SB800... kering kontang gak nie.. tapi semangat berkobar2 untuk :menembank" punya pasal. sanggup berkorban...
Mlm tu nak balik kulim singgah la jap kat Key's Seberang Jaya. Tgk2 ada show mlm tu..Apa lagi. manual pun tak baca lagi.. terus guna le speedlite tu...so..minta maaf la kalau gambar tak memuaskan anda semua....


deejay mlm tu...

antara pengadil mlm tu.. dengar depa kata mamat yg rambut panjang tu org EMI. aku pun tak tau la..

Antara contestants :-


saja ja try nak shoot api tu... jadi kot.. he..he..

last skali deejay tu minta aku ambik gambar dia plak...

betapa gigihnya kawan aku "menembak"...


Monday, 12-May-2008 01:44 Email | Share | | Bookmark
1st TT di Dinas, Kulim.

TT yg pertama aku dgn gang gang kulim...




Sunday, 11-May-2008 20:49 Email | Share | | Bookmark
Sepetang di Pantai Bersih.

Saje je bawa wife n my twin jejalan kat Pantai Bersih, Butterworth tu...


cuba teka yg mana abang dan yg mana adik???

atau yg nie??

saje je ambik kulit kerang tu.. jenis kerang apa aku pun tau...


tu dia dok cari apa pun tak tau...

lepaih boring cari kerang.. apa lagi twin aku kalut nak main pulak dah..

kira posing gak nie.. tapi tak le posing maut sgt...

sempat gak le ambik pemandangan ciptaan Allah s.w.t.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net