azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 10-May-2008 23:59 Email | Share | | Bookmark
Makan2 kat tmn aku (Hari Ibu)...

Kira sempena hari ibu yg lepas...aku dan gang gang tmn aku ada la buat makan makan sket...so ...ini lah hasil aku mengshoot tu...boleh la setakat nak menjamu selera dan menjamu mata hasil "tangkapan" aku malam tu.... tu pun dgn bantuan kawan kawan aku gak cam ari gaban, nae, deelapena dan cruezz.... tima kasih gang sbb bgtau aku untuk setting camera aku yang tak seberapa tu...



org ramai so kena modified bangku kayu la...

ee...lapaq la pulak...



Saturday, 3-May-2008 08:19 Email | Share | | Bookmark
Kenduri di Kg Kastam.

 
 
 
View all 7 photos...
Haa...ni dia aku punya shooting wedding dgn nae n sham .... actually aku ucapkan tima kasih banyak banyak kat deelapena sbb call aku kul 1.00 pagi...dan hari kenduri tu plak...jumpa nae yang jugak tolong ajar aku cara nak shoot..... best gak le jumpa korang dua....yg lain tu bila lagi aku nak jumpa pun tak tau lagi....cuma nak pesan la pada kawan kawan tu...kalau ada apa apa outing...ajak le aku sama..leh gak aku belajar apa yang aku tak reti...





Saturday, 26-Apr-2008 14:47 Email | Share | | Bookmark
Baru dok test nak update FG.

aku n my twin
danial
dok pening kepala camner nak upload gambar nie....biasa le baru dok belajar dalam nie....alhamdulillah dapat gak dgn bantuan kwn2 dan berkat usaha....


Monday, 7-Apr-2008 20:08 Email | Share | | Bookmark
Ke genting highland.

Bawa family aku ke genting highland.





Friday, 1-Feb-2008 20:01 Email | Share | | Bookmark
3rd twin's birthday

My twin's birthday.. kira genap 3 tahun la...




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net