azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Oct-2008 12:28 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan (famizi & liyana).

Pengantin :- Famizi dan Liyana
Tempat :- Dewan Bandar Perda.
Tarikh :- 5hb Oct 2008.
Photographer :- azmieibra.

Semuga kedua dua pengantin sentiasa bahagia sehingga ke umur hayat.















Monday, 6-Oct-2008 07:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan (alone & rohanida) ~ sambungan.

Assalamualaikum semua..
dah lama rasanya tak upload gambar kawin dlm nie...he.he..biasa la bulan ramadhan dok kalut nak posa...lepaih tu raya plak...hari ni pun sbb tak tau nak wat pe...so apa lagi...upload la sket gambar kawin yang tak seberapa ni.... majlis perkahwinan pasangan bahagia ini berlangsung pada 23hb Ogos yg lepas..

kepada pengantin.. semuga bahagia selalu...awat tak mai umah beraya....

dan..thanx to nae (http://shooterforrent.fotopages.com)...sbb byk support aku time tu...











































Tuesday, 30-Sep-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Hari ini adalah hari terakhir kita semua berpuasa di dalam bulan Ramadhan. Esok menjelanglah hari raya aidilfitri.



Kesempatan ini saya ingin memohon ampun dan maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki terutama buat ibu bapaku dan jugak ibu mertuaku.. isteriku.. dah saudara maraku...tak lupa pada kawan kawan yang telah membimbing aku di dalam bidang photography ini.. masih banyak lagi yang perlu saya pelajari dari anda semua... terlalu ramai nak saya sebut nama nama yang telah menolong dari mula sehingga ke hari ini..

Akhir sekali... Selamat Hari Raya Aidilfitri... maaf zahir dan batin...


Sunday, 28-Sep-2008 23:59 Email | Share | | Bookmark
Bazar Ramadhan di Parit Buntar.

Hari ni aku, arjuna (http://arjunarealfoto.fotopages.com/), kayzack (http://kayzackfoto.fotopages.com/) dan man mengadakan aktiviti last sebelum sambut hari raya dgn "menembak" gelagat orang di Parit Buntar...























inilah hero hero di parit buntar hari ni...



Thursday, 25-Sep-2008 09:14 Email | Share | | Bookmark
My Twin.

Pejam celik..pejam celik.. my twin dah 3 tahun 7 bulan dah....

















[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net