azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Sep-2008 14:33 Email | Share | | Bookmark
Siapakah diriku sebenarnya.

Mencari arah tujuan...



Thursday, 18-Sep-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
Bazar ramadhan.

Bazar ramadhan di Bandar Perda pada 13hb Sept 2008.



















Saturday, 13-Sep-2008 20:48 Email | Share | | Bookmark
Taiway Mooncake Celebration Nite.

Pada 12hb Sept 2008 berlansung satu majlis Taiway Mooncake Celebration Nite di Shafira Country Club, Bandar Sunway, Seberang Jaya yg dianjurkan oleh satu company dari Taiwan. Majlis ini adalah untuk kaum Cina sebenarnya. Photographer yang terlibat malam tu ialah arjuna (http://arjunarealfoto.fotopages.com), kayzack (http://kayzackfoto.fotopages.com) dan aku sendiri. Cuma ada sorang lagi tu jembo (http://jemboo.fotopages.com) datang lewat sket.. melepas la dia....

Sedikit untuk tatapan semua...



ni kira bos ni..








antara model mlm tu ...







Friday, 12-Sep-2008 13:25 Email | Share | | Bookmark
Beramal di Bulan Ramadah.

Marilah kita sama sama membantu papda yang memerlukan...



Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak2 Yatim FMDC Utara dan Muslim Aid Asia.

Dah selalu kita buat majlis menggembirakan diri2 kita, sesekali kita buat Majlis menggembirakan org lain pulak. Setelah perbincangan dibuat bersama kawan2 FMDC sekelian dalam YM dan HP,

Programe yang difinalize adalah seperti berikut;

Tarikh : 26.09.2008 (Juma'at)
Tempat : Rumah YAKIN AL-WADI (Rumah anak Yatim dan Miskin) Mukim Pulai, Kupang Kedah Darulaman
Jam : 4.30 pm berkumpul di Rumah Desa sebelum berkonvoi kesana. Desa sila up map umah anda*

Rumah anak Yatim ini dihuni seramai 80 orang anak2 yatim dan miskin dari sekitar kawasan Baling. Bajet min yang diperlukan untuk majlis berbuka Puasa ini adalah RM500, jadik kami memerlukan sumbangan dari ahli2 FMDC sekelian.B agi yang ingin menyumbang dan ingin turut serta berbuka bersama-sama berbuka bersama anak yatim ini , bayaran yang dikenakan adalah sebanyak RM10/seorang ( ini adalah untuk belanja makan anda, tidak termasuk derma ) .
Manakala untuk sumbangan derma pula tiada had nilai yg ditetapkan

Bagi mereka yang tidak dapat menghadiri majlis ini dan ingin menyumbang kepada anak-anak yatim ini , boleh juga berbuat demikian tidak mengira berapa pun jumlahnya .

Program ini adalah kerjasama FMDC Northern Region bersama-sama Muslim Aid Asia ( http://www.muslimaidasia.com ) dan wakil dari Muslim Aid Asia akan bersama-sama kita memeriahkan majlis ini

Sumbangan boleh dimasukkan kedalam akaun Abdul Hafiz b. Abdul Hamid (Apit Pesona senifoto).Tel : 012-5093750 emel :advertise@pesonasenifoto.com

157018655878 - Maybank
12140061388520 - CIMB [/b]

Sila SMS setelah anda bank in; <nama penuh> <nick FMDC> <jumlah> <bank> atau YM : duracoza

Tentatif Program

12.9.08 - Pelancaran akitiviti kutipan sumbangan untuk majlis berbuka Puasa.
22.09.08 - Tarikh akhir sumbangan.

26.09.08
4:30 PM - Berkumpul di Rumah En Desa (0194455853)
4:45 PM - Bertolak ke Rumah Yakin Al-Wadi
5:15 PM - Beramah Mesra dengan penghuni2 Majlis.
- Sumbangan duit raya oleh Muslim Aid Asia
- Sumbangan oleh FMDC Utara (jika ada)
7:28 - Majlis Berbuka Puasa, solat maghrib berjemaah.
8:40 - Solat Isyak dan Tarawikh berjemaah
9:30 - Bersurai


Tentatif program diatas masih boleh diperbaiki jika terdapat sebarang cadangan atau input yg berguna bagi menjayakan majlis ini .
Sekirangan terdapat sebarang cadangan sila kemukakan di sini

Jika program Pre-Ramadhan mendapat sambutan yang menggalakkan , diharap program kali ini juga semeriah sepertinya . Amin .

Nak tengok Rumah Yakin -http://travellingmom.blogspot.com/2007/10/rumah-yakin-al-wadi-kupang-kedah.html


Friday, 5-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah (alone dan rohanida).

Pada 22hb Ogos 2008, berlangsung sudah majlis akad nikah di antara pasangan yg paling sporting Alone (Hasrul Lizam) dgn pasangannya Rohanida. Majlis diadakan di masjid Kelang Lama, Kulim. OP time tu Nae http://shooterforrent.fotopages.com/ ..... Nae.. thanx bro sbb bg aku peluang follow hang...

Tunggu kemunculan hari perkahwinan mereka nanti.... sabaq tauuuu...


















[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net