azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Sep-2008 06:15 Email | Share | | Bookmark
Editting di bulan Ramadhan.

Salam semua.. lepas bangun sahur aku tak tau nak buat apa... so apa lagi... dok try la edit apa apa pun tak tau... so kuwar la benda nie...









kalau ada sapa sapa yg nak kasi komen tu dipersilakan....


Sunday, 31-Aug-2008 04:40 Email | Share | | Bookmark
azmieibra photography.

Hari ni tgh boring and tension sgt.. Selamat menyambut hari kemerdekaan kepada kawan kawanku... dan jugak selamat menyambut ibadah puasa pada 1hb Sept 2008.



Sunday, 17-Aug-2008 20:50 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad & Perkahwinan (Nazri & Raihan)

Sekali lagi aku diberi kepercayaan untuk mengabadikan memori pasangan Nazri dan Raihan di Kampung Tualang, Kota Sarang Semut. Majlis berjalan dgn lancar skali. Sebenarnya pengantin Raihan ialah adik kepada member sekolah aku yg bernama Norizan. Kira family dia mmg sporting. Ramai gak jumpa member member lama (dah dkt 10 tahun tak jumpa).






Juga tak lupa kepada wapie (http://warpeace.fotopages.com) dan jugak abu (http://abuburn.fotopages.com) yg turut membantu aku menyempurnakan keje2. Tanpa makhluk2 dua orang ni susah gak aku... tp makhluk2 ni mmg gila gila... anyway thanx bro... lain kali aku ajak hampa dua lagi... hampa dua pun jgn lupa kat aku sama..


Saturday, 16-Aug-2008 20:30 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan (Shahril & Huda).

Selesai sudah majlis perkahwinan antara Shahril dan Huda di Kepala Batas, Pulau Pinang. Majlis amat meriah skali. Terima kasih kerana memberi kepercayaan untuk saya menjadi Official Photographer hari tu. Semuga perkahwinan anda berdua kekal sehingga ke anak cucu.



















Terima kasih pada Jembo (http://jemboo.fotopages.com) sbb ikut aku pada hari tu... jasamu dikenang bro....


Thursday, 14-Aug-2008 16:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis akad nikah (khalid & shida).

Tanggal 8.8.08, Khalid dan Shida telah selamat diijab kabulkan di Masjid Negeri Pulau Pinang. Turut terlibat pada hari itu ialah sham deelapena (OP), edan dan jugak wan arif (juruselam kulim).












[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net