azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Aug-2008 15:28 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kenduri (Didi & Shira).

Berlangsungnya perkahwinan Didi dan Shira di Dewan Masyarakat Penyayang, Penang. Makeup di Millenium Collection, Bertam Indah. Turut terlibat ialah Black (OP), AE dan jugak Mieey.

Serba sedikit untuk tatapan kawan2 yg tak seberapa... biasa saja...maklum le.. masih memerlukan tunjuk ajar dan masa untuk memperbaiki mutu kerja....























kalau nak komen...dipersilakan....


Friday, 25-Jul-2008 23:40 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Digital Photography & Image Enhancement Skills

Telah berjalan secara lancar di Kulim IT Center. Cikgu ialah cikgu adhadi dari KL... so nak share la sket selama berjalan training selama 2 hari...



Model :- Mira.



Sunday, 20-Jul-2008 22:30 Email | Share | | Bookmark
Feri Pulau Pinang.

Mlm ni memboringkan so apa lagi... dok try le edit apa yg ada... ini la hasil aku yg tak seberapa...



no komen?? silakan la... sekurangnya boleh improve lagi...


Tuesday, 8-Jul-2008 20:55 Email | Share | | Bookmark
Alor Setar.

Selepas melawat ayah aku di hospital alor setar, singgah sekejap kat Menara Telekom Alor Setar. Sedikit gambaran di situ...




Saturday, 5-Jul-2008 22:30 Email | Share | | Bookmark
My Birthday.

Hari ni tanggal 5hb Julai 2008 adalah hari ulang tahun kelahiran aku.... muda lagi le...he..he....





dok tunggu gak kot kot kawan kawan nak bg hadiah....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net