azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Jul-2008 23:45 Email | Share | | Bookmark
Penang bersama family.

Hari nie aku bawa family ronda2 kat penang. So kami pi la Botanic Gardens. Biasa le bawa twin aku jalan2. Serba sedikit untuk tatapan kawan2 yang tak seberapa...









Saturday, 28-Jun-2008 20:54 Email | Share | | Bookmark
Kuala Perlis.

Aku blk kampung melawat mak mertua aku sakit. Petang tu singgah jap kat kuala perlis..





telah diedit dlm keadaan tk berapa waras...



Friday, 27-Jun-2008 22:30 Email | Share | | Bookmark
Jafarul & Nadia ~ Akad nikah.

Berlangsung akad nikah di Penang. Tag bersama black.









Tuesday, 24-Jun-2008 14:29 Email | Share | | Bookmark
Test camera baru + multiplicity.

Ni aku, e-dan dan sham dok try multiplicity... tak tau jadi ka tak...try je nie... kalau nak komen..silakan.. komen anda semua membakar semangat aku..



nie saja shoot test camera baru je...kira on the nak blk umah... apa lagi..nampak feri saja la...



Monday, 16-Jun-2008 23:48 Email | Share | | Bookmark
TT kat Dinas, Kulim.

Ini TT yg kedua aku attend.. tujuan TT ni untuk mengucapkan selamat tinggal pada Cruezz Azzad yg akan balik kg halaman di Perlis.. keje dgn gomen la katakan...

sham.. pinjam sat gambaq sbb mlm tu aku tak shoot langsung la..dok syok sembang...



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net