azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-May-2008 08:19 Email | Share | Bookmark
Kenduri di Kg Kastam.

 
 
 
 
 
 
 
Haa...ni dia aku punya shooting wedding dgn nae n sham .... actually aku ucapkan tima kasih banyak banyak kat deelapena sbb call aku kul 1.00 pagi...dan hari kenduri tu plak...jumpa nae yang jugak tolong ajar aku cara nak shoot..... best gak le jumpa korang dua....yg lain tu bila lagi aku nak jumpa pun tak tau lagi....cuma nak pesan la pada kawan kawan tu...kalau ada apa apa outing...ajak le aku sama..leh gak aku belajar apa yang aku tak reti...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net