azmieibra photography

By: norazmi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-May-2008 23:33 Email | Share | Bookmark
Final karaoke di Key's Seberang Jaya.

Hari nie aku dgn Cruezz azzad pi Clip N Snap. Apa lagi, aku sambaq speedlite la SB800... kering kontang gak nie.. tapi semangat berkobar2 untuk :menembank" punya pasal. sanggup berkorban...
Mlm tu nak balik kulim singgah la jap kat Key's Seberang Jaya. Tgk2 ada show mlm tu..Apa lagi. manual pun tak baca lagi.. terus guna le speedlite tu...so..minta maaf la kalau gambar tak memuaskan anda semua....


deejay mlm tu...

antara pengadil mlm tu.. dengar depa kata mamat yg rambut panjang tu org EMI. aku pun tak tau la..

Antara contestants :-


saja ja try nak shoot api tu... jadi kot.. he..he..

last skali deejay tu minta aku ambik gambar dia plak...

betapa gigihnya kawan aku "menembak"...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net